Professionele verhuizing.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze diensten?

Offerte aanvragen Bel ons direct!

Professionele hulp bij particuliere verhuizing.

Studenten Verhuizers Amsterdam is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen in Amsterdam en omgeving. Wij nemen graag een groot deel van uw zorg uit handen en passen onze service naar uw wensen aan. Onze vakkundig en gemotiveerde medewerkers zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel en vlekkeloos verloopt. Wij regelen het transport, maar ook het inpakken, monteren en demonteren behoort tot de mogelijkheden. Dat is voor u een hele zorg minder!

Tijdens de verhuisdag staan onze medewerkers voor u klaar met handige hulpmiddelen, die het verhuizen nog makkelijker maken. Wij beschikken bijvoorbeeld over steekwagentjes, rolcontainers, inpakdekens en dozen etc. 

Niet alle woningen in Amsterdam zijn even gemakkelijk bereikbaar. Daarom beschikken wij over krachtige verhuisliften. Deze liften kunnen onhandige, zware en grote objecten gemakkelijk van de ene naar de andere etage verplaatsen. Dankzij de inzet van deze liften, beperkt u het tillen en ook de eventuele schade aan meubels en de woning. 

Weten welke mogelijkheden er nog meer zijn voor uw verhuizing? Vraag naar de mogelijkheden

Goed om te weten.

Bij een verhuizing komt veel kijken: schoonmaken, uitzoeken, inpakken en natuurlijk ook veel regelwerk. Het vraagt een hoop energie. Studenten Verhuizers Amsterdam zorgt ervoor dat deze drukke en stressvolle periode soepel en georganiseerd verloopt. Daarnaast betekent verhuizen in Amsterdam, smalle straten, eenrichtingsverkeer, veel fietsers en voetgangers, smalle trappen etc. Een goede voorbereiding, waarbij de logistiek en de juiste faciliteiten goed geregeld zijn, is daarom van essentieel belang. Dankzij onze ervaring en expertise weten wij precies hoe wij u kunnen helpen bij uw verhuizing. 

Er bestaan verschillende soorten verhuizingen. Studenten Verhuizers Amsterdam kan u bij ieder gewenste verhuizing van dienst zijn.  Voor het beste advies kunt u gemakkelijk direct contact met ons opnemen, zodat u uw wensen zo duidelijk mogelijk kan aangeven. Op basis van onze expertise en ervaring kunnen wij u adviseren over uw wensen en bespreken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. 

Naast het leeghalen en verhuizen van uw spullen en meubels kunnen wij er ook voor zorgen dat uw pand bezemschoon wordt opgeleverd.