Service.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze diensten?

Offerte aanvragen Bel ons direct!
WAT WIJ DOEN

Service.

Vraag offerte aan
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan
Vraag offerte aan

Wij hebben alles in huis.

Of het nu gaat om een particuliere of een zakelijke verhuizing, Studenten Verhuizers Amsterdam staat altijd voor u klaar. Wij bieden naast maatwerk een totaalpakket van verhuisdiensten, zodat u alles bij één partij kunt onderbrengen en uit handen kan geven. Dit zorgt ervoor dat u één aanspreekpunt heeft, de verhuizing efficiënt verloopt en we het goedkoper voor u kunnen aanbieden. Wel zo makkelijk toch?!

Goed om te weten.

Bij een verhuizing komt veel kijken: schoonmaken, uitzoeken, inpakken en natuurlijk ook veel regelwerk. Het vraagt een hoop energie. Studenten Verhuizers Amsterdam zorgt ervoor dat deze drukke en stressvolle periode soepel en georganiseerd verloopt. Daarnaast betekent verhuizen in Amsterdam, smalle straten, eenrichtingsverkeer, veel fietsers en voetgangers, smalle trappen etc. Een goede voorbereiding, waarbij de logistiek en de juiste faciliteiten goed geregeld zijn, is daarom van essentieel belang.  Dankzij onze ervaring en expertise weten wij precies hoe wij u kunnen helpen bij uw verhuizing. 

Er bestaan verschillende soorten verhuizingen. Studenten Verhuizers Amsterdam kan u bij ieder gewenste verhuizing van dienst zijn.  Voor het beste advies kunt u gemakkelijk direct contact met ons opnemen, zodat u uw wensen zo duidelijk mogelijk kan aangeven. Op basis van onze expertise en ervaring kunnen wij u adviseren over uw wensen en bespreken hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. 

Naast het leeghalen en verhuizen van uw spullen en meubels kunnen wij er ook voor zorgen dat uw pand bezemschoon wordt opgeleverd.

Particuliere verhuizing.

U gaat verhuizen van, naar of binnen Amsterdam, een mooie plek om te wonen. Wij helpen u daarom graag om alles netjes in te pakken en zorg er vanzelfsprekend voor dat alles onbeschadigd op de gewenste locatie aankomt.

Zakelijke verhuizing.

Uw bedrijf gaat verhuizen en Studenten Verhuizers kan u hierbij helpen. Wij nemen de gehele zorg over de verhuizing van u over zodat u zich kan op de andere belangrijke dingen van uw bedrijf. Studenten Verhuizers neemt zoveel mogelijk werk voor u uit handen en maakt hierbij gebruik van juiste middelen en gereedschap. 

Spoedverhuizing.

Onverwachts verhuizen? Een verhuizing op korte termijn, met spoed regelen is een heel stressvolle periode. Geen zorgen! Studenten Verhuizers zorgt ervoor dat het snel en op tijd geregeld wordt. Wij hebben ervaring met spoedverhuizingen en weten precies wat we moeten doen om dit voor u te regelen. 

Woningontruiming.

Dit komt vaak onverwacht en vooral ongelegen, denk bijvoorbeeld aan: gedwongen verhuizing, emigratie, of overlijden. Studenten Verhuizers Amsterdam staat klaar voor particulieren, maar ook gemeentelijke instellingen, bedrijven, woningbouwcoöperaties etc. Naast het ontruimen van particuliere panden, ontruimen wij ook bedrijfspanden en overige objecten in Amsterdam en omgeving. 

Seniorenverhuizing.

Meubels demonteren en monteren, spullen uitzoeken, schoonmaken, een verhuislift gebruiken om alles zo snel en gemakkelijk weer boven te krijgen in een andere woning. Alles is mogelijk bij Student Verhuizers. 

Buitenlandse verhuizingen.

Verhuist u naar het buitenland en moeten uw spullen tijdelijk worden opgeslagen? Vraag naar de mogelijkheden.